نمایندگی ایران در سازمان ملل: مکانیسم ماشه پیامدهای سنگینی را رقم می‌زند وزیر خارجه آمریکا: آماده تعامل مستقیم با ایران هستیم تروئیکای اروپا:فعال سازی مکانیشم ماشه، پایان مذاکره نیست جلسه شورای امنیت درباره فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران انفجارهای شدید در صنعا درپی حمله هوایی و دریایی اسرائیل عراقچی: ایران به اقدام اروپا در فعال‌سازی مکانیسم ماشه پاسخ خواهد داد ادعای رویترز: مکانیسم ماشه فعال شد اسحاق برک: همه جهانیان از اسرائیل متنفرند / قدرت نظامی ایران در حال افزایش است غریب آبادی: اگر مکانیسم ماشه فعال شود، تعامل ایران با آژانس متوقف می‌شود سی ان ان: بازگشت تحریم ها علیه ایران ۳۰ روز طول می کشد گروسی: همکاری ایران با آژانس هنوز رضایت بخش نیست! برکناری مذاکره کننده آمریکایی در پرونده هسته ای ایران توسط ترامپ ادعای اکسیوس: مکانیسم ماشه امروز فعال می‌شود روسیه: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران، اوضاع را بسیار پیچیده‌تر خواهد کرد واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران

اعلام آمادگی کتائب حزب‌الله عراق برای عملیات علیه اهداف صهیونیستی

سخنگوی کتائب حزب‌الله عراق اعلام کرد که نیرو‌های مقاومت این کشور آمادگی دارند مسیر زمینی ارسال سلاح به رژیم صهیونیستی را هدف قرار دهند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۹ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 02
کد خبر: ۲۳۴۳۸۵

به گزارش راهبرد معاصر. ابوعلی العسکری، سخنگوی کتائب حزب الله عراق پس از حمله روز گذشته رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق، در بیانیه‌ای که در کانال تلگرام این جنبش منتشر شد اعلام کرد که این جنبش آمادگی حمله به مسیر زمینی ارسال تجهیزات نظامی برای رژیم صهیونیستی را دارد.

 

براساس گزارش المعلومه، در این بیانیه آمده است: با عرض تسلیت به امت حجت بن الحسن سلام الله علیه، به مناسبت شهادت امام علی علیه السلام که برای بلند کردن نام الله در زمین هیچگاه از پا ننشست، به حضرت آیت الله امام خامنه‌ای، علما و تمامی برادرانمان در سپاه پاسداران، شهادت برادر مجاهد محمدرضا زاهدی که در حمله صهیونیستی - آمریکایی به کنسولگری ایران در دمشق را تسلیت می‌گوییم.

 

العسکری در ادامه این بیانیه اعلام کرد: مقاومت اسلامی عراق تجهیزات خود را برای تجهیز برادران مجاهد مقاومت اسلامی در اردن برای تجهیز کردن نیاز ۱۲۰۰۰ رزمنده به سلاح‌های سبک و متوسط، پرتابگر‌های ضد زره و موشک‌های تاکتیکی آماده کرده است تا بتوانیم برای دفاع از برادران فلسطینی‌ و انتقام ناموس مسلمانان که توسط ارتش میمون و خوک مورد تجاوز قرار گرفتند، یک دست شویم.

 

این بیانیه می‌افزاید: ما همچنین آماده تجهیز برادرانمان در جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی هستیم و در وهله اول می‌توانیم مسیر زمینی که تجهیزات نظامی به اسرائیل می‌رساند را قطع کنیم./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار